Doyumsuz Ve Yasak Aşk Düşkünü İstanbul Escort Bayan
En kaliteli bayan arkadaş bulma platformu olma iddiası ile çıktığımız yolda.. Ancak yasak aşk düşkünü İstanbul escort bayan tanıtım siteleri arasındaki farkımızı.. Tüm takipçi ve üyelerimiz her geçen gün daha da iyi anlamaya başladılar.. Bunu önce google de ki süren..
Ayrıca yükselişimiz sonra artan üye sayımız.. Ve devamın gelen ziyaretçi trafiğimizden çok rahatlıkla anlayabiliyoruz.. Şimdi sizlerle genç çıtır ve sınırsız olarak.. Sitemizin üyesi olan arkadaşımızın yazdıkları ile baş başa bırakıyoruz..
Bırakıyoruz ki sitemizin neden en iyisi olduğunu.. Daha kolay bir şekilde anlayabilmenize yardımcı olalım istiyoruz.. Doyumsuzum ve yatakta bir türlü arzu ettiğim şehvete kavuşamıyorum. Bunu henüz cinsel kimliğimi.. Fark ettiğim ergenlik zamanlarımda anlamıştım.
Doyumsuz Ve Yasak Aşk Düşkünü İstanbul Escort Bayan
Ben doğdum büyüdüm ve sanırım.. Ölürken de İstanbul’ da olacağım.. Neyse konumuza dönecek olursak.. o yaşlarda ki azgınlığımın ve yaşadığım deneyimlerimin geçen zamanlarda daha sert şekilde acısının çıkacağını da biliyordum.
Çünkü içimde durdurulamayacak denli bir canavar yatıyordu. Üniversite yıllarımda dahi pek çok seks partnerim olmasına rağmen içime dokunacak ve beni etkileyecek o hazza bir türlü kavuşamamıştım. Daha sert bir şeyler arıyordum..
Hatta daha tatmin edici ve kendimden geçirici. Sizlere sarhoş bir gecemi anlatmak istiyorum, nasıl İstanbul bayan escort oldum ve hikayem nasıl gerçekleşti onu anlatacağım.. Üniversite ikinci sınıftaydım İstanbul escort bayan olarak sanıyorum.
Tinder isimli tanışma ve onenightstand programını indirmiştim. Sikişmek istiyordum ama bunu farklı ve azgın birileri ile gerçekleştirmek istiyordum. Benim her dediğimi yapmalıydı. Sonunda da yataktan sadece benim istediğim gibi bir sonuç çıkmalıydı.
Bir süre kaydırdım ve kendime yeni partnerler buldum. Güzel bir şirkette iyi bir işi olan orta yaşlı bir adamla cinsel sohbet ettiğimi hatırlıyorum. Kendisi ile sexting yaparken çok aykırı sorular sormuştum. Evet, klasik sevişmeden zevk alıyordum..
Ama beni ne kadar tatmin edebilirsin veya yatakta sınırlarını ne kadar ileri çekebilirsin diye. Konuştuğumuz fanteziler pek çoğunuzun bile kaldıramayacağı cinsten.. Mesela ben kalçamın yalanmasını isterim, rimming fantezisi ile coşmak ve sömürülmek hoşuma gider.
Mazoşist Fantezilerle Partnerini Kullandı

istanbul escort bayan
Bununla beraber ayaklarım bir seks objesi olmalıdır erkeğe. Yoğun bir günün sonunda İstanbul escort bayan olarak ayak masajı istesem ya da ayaklarımla sikişecek bir köle bulsam diye hayal ederim. Elimde kırbaç kölemi terbiye ederken ya da..
Ayrıca finansal köle olarak sömürdüğüm bir erkeğe zavallı muamelesi yaparken.. Gördüğünüz gibi seks anlayışım tamamen tabuları yıkmaya yönelik. O erkekten de bunu aldığım için sorun çıkmadı. Sinyali aldım ve onu evime davet ettim.
Geldiğinde heyecanlıydı çünkü bu cinsel ortamı kendisine hiç kimsenin yaratamayacağını biliyordu. Ayaklarımda seksi spor çorapları, ayağımda beyaz bir spor ayakkabı vardı. Genç ve çıtır güzelliğim ile liseli ponpon takımındaki kızlara dönmüştüm..
Ve içinde bulunduğum durumdan gayet de memnundum. Ama içindeki çıldırışı ortaya çıkarmak istemiyordum, bu ufak görünüşlü körpe kıza tapınmasını istiyordum. Ne kadar olgun yaşlı olsa da benim gibi genç İstanbul bayan eskort kızlarını aratmayan..
Hatta yapıdaki birine itaat etmeliydi. Soyundurmaya başladım, şimdi karşımda çırılçıplak kalmıştı. Elimde kırbacımı doğrultum ve hızlıca şakıdım. Şimdi kölemsin diye seslendim, ben izin verdiğimde konuşacaksın. Ben senden hangi fanteziyi istersem yapacaksın.
Sesini çıkarırsan gidersin. Kabul etmişti, zaten sahibe köle tarzı bir ilişkiye aç olduğunu söylemişti. Ayaklarımı uzattım ve televizyonu açtım. Yala köpek diye buyurdum. Ayakkabımı yalıyor, bacaklarıma çıkıp tenimin ve bacaklarımın kokusunu alıyor..
Hayatınızda Böyle Seks Görmediniz
Ayrıca köpek gibi de havlıyordu. İşini kavramaya başlamıştı. Ayaklarımdan çoraplarımı çıkardı ve kırmızı ojeli beyaz ayaklarımı öpmeye başladı. Heyecanlıydı ve her dediğimi yapıyordu. Ayaklarımdan sonra kalçamı döndüm ve ona yüze oturma facesitting yapmaya..
Hatta karar verdim. Dar kalçamın en dibine kadar emmesini ve bana oral yapmasını istiyordum. Kalçam dil darbeleri karşısında kabarmıştı ve artık yarak yeme zamanı da gelmişti. Sikini doğrulttum ve emmeye başladım.
Dakikalarca sunduğum keyfin haddi hesabı yoktu. İnliyordu. Sonunda yeterince kalkınca beni bacak omuza sikmesini ve sikerken de ayaklarımı yalamaya devam etmesini söyledim. İçime İstanbul escort bayan olarak giriyordu ve ayak parmaklarımı ağzına sokuyordu.
Tek beden hatta makine gibi olmuştuk. Takır takır becerilmek bir kenara fantezi sevişiyorduk aynı zamanda ve bu durum, İstanbul escort bayan olarak beni mutlu etmeye yetiyordu. Cinsel ilişki bitmeden sınırları daha yükseğe koymaya karar verdim..
Ve bakire götünü dayadığım duvarda belden bağlamalı dildo ve titreşimli vibratör gibi seks oyuncaklarımı da beraberimde getirdim. Başına ne geleceğini, İstanbul escort bayan olarak bence çok iyi biliyordu ve bununla yüzleşmek zorundaydı.
Yatakta bir kadın tarafından sikilmek ve anal ağrıyı çekmek herhalde zordu diye düşünüyordu. Beyaz ve tüylü kalçasından içeri daldırdığım dildo ile onu çığlıklar içerisinde bıraktım. Bencildim, boşalmıştım ve onun boşalmasını engelleyip..
Şimdi de acı çekmesini izliyordum. Sınırsız İstanbul escort olmak ya da keyifli cinsel partner olmak da budur. Ben her şeyi tatmak istiyorum ve yasaklarım yoktur diyorsanız benim gibi yaşamasını seven bir kadınla beraber olmak size çok şey kazandırabilir.